12. apr. 2012

Ugler på snorDet er vel snart på tide å ta ned påskeeggene som henger i kjøkkenvinduet..? Når høytidene ryddes bort blir det gjerne litt nakent og rart der dekorasjoner har prydet. Det skal ikke skje på mitt kjøkken, for disse superduperherlige uglene fra Minieco skal videreføre fargefesten fra påsken i mitt hjem.

Som alltid har den eminente Minieco gitt en førsteklasses beskrivelse av prosjektet og lagt ut pdf-filer av høyeste kvalitet, så det er bare å gå rett inn og hente ned alt du trenger av filer og informasjon for å printe og henge opp de fargerike sjarmørene (seks ulike farger).

Merk at uglene på bildet over er printet på farget papir. Pdf-filene er nemlig i en farge + hvitt (transparent på utskrift). Dette er spennende, for det gir så mange muligheter for å variere uttrykk! Og blekkpatronene tømmes heller ikke fullstendig. ☺

Jeg har gjort noen testutskrifter i dag på henholdsvis naturfarget og hvit kartong:


Jeg kommer til å teste litt på andre typer papir/kartong også - og er rett og slett litt spent på hva jeg ender opp med i kjøkkenvinduet til vinduet til slutt...☺

Apropos papir/kartong:

Jeg fikk et godt spørsmål til mitt forrige innlegg om hvilken type kartong som passer til ugle-esken og tilsvarende type prosjekter. Det kan jo tenkes at det er flere som lurer på dette! Mitt svar:

Jeg bruker veldig mye av en helt vanlig glatt kartong som jeg kjøper hos Pandoro Hobby: Basic Hobby-kartong A4 240g. 10 ark for 29,90. (Link til produktet i Panduros nettbutikk).

Den kan brukes til det meste, og funket også helt fint til ugle-esken. En grei pris gjør at jeg absolutt kan anbefale denne. Da er det heller ikke så farlig om man må printe flere ganger for å få ønsket resultat. ☺


Har du spørsmål rundt kartong eller hva som helst annet her på bloggen - legg igjen ditt spørsmål, så svarer jeg så godt jeg bare kan!

7 kommentarer:

 1. Marianne Bryhn13.04.2012, 09:09

  Liker uglene på farget kartong:) Men hvor tykke ark tar vanlige printere som folk flest har?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marianne!

   Jeg tror jeg har en fargeprinter (Canon Pixma) som folk flest har, og pleier å anbefale kartong inntil 240 gram. Tror kanskje at min kan takle litt tykkere, men har ikke hatt behov for det. Uglene kan du trolig printe på vanlig farget papir (det finnes for eksempel tegneblokker med multifargede ark). Når du limer to ugler sammen burde det være godt nok for oppheng!

   Så moro at du kanskje vil gi det et forsøk (jeg tolker det dithen) - du sender meg vel et bilde av det ferdige resultatet..? ;-)

   Klem fra meg.

   Slett
 2. De uglene var skikkelig stilige :) Poppet opp noen ideer her nå ;)
  Klæm

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Guri!

   Ja, ikke sant, de er stilige! Jeg kommer til å kikke innom bloggen din - du legger vel ut bilde hvis det blir til mer enn bare ideer..?

   Irene ☺

   Slett
 3. Knallfine ugler! Spørs om eg ikkje lyt prøve å få til nokre slike...
  Takk for svar på spørsmålet mitt:) Greitt å vite slikt, så slepp eg å eksprimentere så mykje:) Trur forresten at eg har nokre slike ark liggandes.
  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Lykke til, jeg er sikker på at det blir bra - som alt annet du skaper. Riktig god helg til deg også! ☺

   Slett
  2. Jeg glemte å si at det lønner seg å skrive ut på kartong fra printerens bakskuff! Her er noen generelle tips om printing som jeg har lagt ut tidligere:

   http://gidetvidere.blogspot.com/search/label/printing

   Lykke til

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...