14. apr. 2012

UglebursdagHar lyst til å vise denne søte bursdagsuglen fra Do-It-Yourself-Invitations.com.

Det er egentlig en bursdagsinvitasjon (ref navnet på nettstedet), men som dere ser på bildet så kan den også brukes som kort. Du kan nemlig tilpasse teksten i pdf-filen helt etter eget ønske!

"Problemet" med mange av de fine filene som ligger ute, er jo at tekst er på engelsk eller et annet språk. Når jeg en gang iblant kommer over filer med muligheter for personlige tilpasninger, blir jeg ekstra begeistret (og inspirert til å lage egne "tilpasningsdyktige" filer av prosjekter! "Noe" er allerede på gang... ☺).


Ugleinvitasjonen (eller hva du nå vil at den skal være) finner du altså her hos Do-It-Yourself-Invitations.com for gratis nedlasting og print i hele seks ulike fargekombinasjoner. Hver pdf-fil består av tre sider: En innside og to ulike baksider. Jeg printet de to første sidene i pdf-filen med innstilling dobbelsidig utskrift, og det fungerte bra. Har du ikke printer som kan skrive ut på begge sider, kan du først printe innsiden, snu arket og printe baksiden. Merk at skrivere kan være litt lunefulle - vær forberedt på at du muligens må teste litt med papirretninger osv før du kommer fram til riktig resultat.

En fin ekstra detalj er å lage to små hull i vingene og tre et bånd igjennom for å lukke kortet/invitasjonen (se bilde på nedlastningssiden).

...Og hvorfor ikke ta det helt ut...?

Skikkelig uglebursdag blir det med dette morsomme bursdagsdekorsettet fra Marabous:


Settet består av skilt til muffins og vimpler. Jeg har ikke selv prøvd å printe ut settet (her i huset går det mest i Cars og Star Wars), men pdf-filene ser veldig bra ut og det burde ikke være noe problem med nedlasting og print.

Ha en suHUper helg! ☺

5 kommentarer:

 1. Knallfine invitasjonar! Det er visst utruleg mykje flott å finne på nettet:)
  Jaja, no har eg lært at det er noko som heiter bakskuff på printaren vår også, hehe:) Takk for god info! Eg hadde visst 190 g papir (i oransje og blått), men det gjekk no fint å bruke det til uglene under:) Må innom Panduro-avdelinga i Førde på neste bytur...
  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sonja!

   Hahaha, så bra at du fant bakskuffen! Vil den bli mer brukt framover..? (jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for å inspirere deg ☺). Hadde vært veldig moro å se bilde av uglene dine hvis du blir fornøyd med resultatet.

   Ønsker deg en fin kveld og ny uke.

   Slett
  2. Eg har no knipsa nokre bilder i dag av resultatet, så det det blir nok publisert ein av dagane...
   Fin, ny veke til deg også!

   Slett
 2. Så utrolig fine! Jeg oppdaget i år (til seksåringens bursdag i februar) det enorme utvalget som er å få nå av DIY bursdagsutstyr og gleder meg til lillebrors feiring i desember da det blir ny anledning til å pynte :) Ha en fin søndagskveld! :) Klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei,

   Så hyggelig at du tok en tur innom her! Innen desember er det etter planen mye DIY bursdagsinspirasjon her på bloggen. Håper du titter innom igjen! ☺

   Irene

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...