30. mar. 2012

Mangt man kan gjøre med egg


Henge dem på grener:Eller i vinduet:Servere dem i påskemuffins:


Dette er forresten ikke hvilke som helst muffins. Jeg har også tidligere anbefalt Gulrot Cupcakes fra Sukkerfeen her på bloggen. "Alles favorittoppskrift" i følge Caroline som er kvinnen bak den farlig fristende bloggen www.sukkerfeen.com - definitivt min! Saftige, luftige - og så har de så fin gul-oransje farge som gjør dem så heeelt perfekte nå til påske. Både oppskriften og bloggen anbefales på det aller varmeste.

Alternativt kan man pynte opp en (i mitt tilfelle; litt stusselig) potteplante hjemme - eller gi bort en potteplante med litt påske på pinne til noen:


Jeg har satt opp en pdf med fem stiliserte egg i ulike farger og mønstre, fire av hver, tilsammen 25 egg på en A4 side. Printes ut på kartong (til noen prosjekter kan det også holde med papir) og klippes ut med saks eller skjæres ut med skalpell/hobbykniv. Anbefaler som alltid å laste ned filen til egen maskin før du printer, samt velge utskriftskvalitet "høy" for de klareste fargene.

I mine prosjekter har jeg bare brukt lim og tape til å feste eggene (dobbelt) til henholdsvis tråd, ispinner og grillspyd av tre. Eggene er forresten fine også som dekorelementer i scrapbooking eller kortlaging, hvis du driver med sånt.

 Her kan du laste ned dekor-eggene!

Så om påsken mot formodning skulle bli litt grå, er det ingen grunn til ikke å ha det fargerikt inne! ☺

P.S.
De firkantede muffinsskiltene er utropskort fra Retro Påske Bingo-spillet.

2 kommentarer:

  1. Herlige egg! Så dekorative og i fine fargar:)
    God helg!

    SvarSlett
  2. Takk for flott inspirasjon!
    http://netpoint-girl.blogspot.com/2012/03/hjemmelaget-paskepynt.html

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...