6. mai 2012

Pom-pom bidrag


I uken som gikk mottok jeg en ekstra hyggelig epost fra en kreativ ung dame som kaller seg Sirius. Hun hadde tatt pom-pom-utfordringen min på alvor og sendte meg bilder og noen ord om hvordan hun opplevde å lage pom-poms for første gang ved hjelp av mine instruksjoner - og en egen, original sløyfe-variant til å henge på veggen:Ikke nok med det: Sirius har også skrevet et innlegg på sin egen blogg "Håndlaget" (som jeg anbefaler dere å titte innom!) hvor hun linker både til utfordringen og innlegget hvor jeg skriver litt om hvorfor jeg vil Gi det videre.

Takket være Sirius sine pom-pom-bilder ble jeg ekstra glad i løpet av denne uken. Trolig blir også mottakeren av Sirius sin pom-pom-pyntede gave ekstra glad for at hun har gjort noe litt ekstra og personlig. Det er nemlig det det handler om: Å gi det med litt ekstra ♥ til noen.

Henriette var en av dem som var tidlig ute med å ta pom-pom-utfordringen min, og som jeg har satt umåtelig pris på å ha som ambassadør for både bloggen og "baktanken" min. Her er et bidrag fra henne som jeg ikke har publisert tidligere, og hvor hun i tillegg har brukt "Du er super"-kortet som jeg laget:En stor og glad takk til alle som vil gi det videre sammen med meg!

1 kommentar:

  1. Næmmen, se der var den! Den ble forøvrig veldig godt mottatt!
    Lett å være ambassadør når du publiserer så bra. Har gitt bort uglekort i hele vår :)
    Stå på - jeg heier på deg!

    :) Henriette

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...