5. mai 2012

Smarte papirdukkerJeg er visst i det nostalgiske, lekne hjørnet for tiden... Etter mye moro med barter og fotoboks-rekvisitter denne uken, har jeg egentlig bare lyst til å fortsette leken med disse utrolig smarte og søte papirdukkene fra Mr Printables.com.

Papirdukkene jeg lekte med som liten pike var høyt skattet, men de kunne i hvert fall ikke stå av seg selv! Og de små papirhektene som skulle henge klærne på dukkene hadde en lei tendens til å falle av etter en tids av- og påkledning.

Mr Printable har rett og slett gjort en moderne versjon av papirdukker som er genialt brukervennlige - også for små, ivrige barnehender! Dukkene har mange fine kjoler, er enkle å lage - og oppbevare:


Best av alt: Du printer papirdukkene HELT GRATIS hos Mr Printables.com!

Ha en leken helg! ☺


6 kommentarer:

 1. Så kjempefine dokker!! Skulle nesten ynskje at eg hadde småungar igjen:)
  Hehe, artig at du fekk Torsheimen sin autograf på russedressen:)
  Ha ei riktig fin helg, Irene!

  PS! Vil du ha ordrebekreftelsen, eller er du ikkje klar over at du har den?

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelege ord! Av og til ser ting vanskelegare ut enn dei er, og eg vegrar meg for å prøve. Ofte er det berre litt tålmodighet som skal til, og det hadde eg denne gongen:) Så dette klarar du fint!
  Når det gjeld ordrebekreftelsen, så er det dei to forvridde orda som vi må skrive inn for å få kommentere hos deg. Du kan fjerne dei ved å gå inn på innstillingane for kommentarar og krysse for nei. Eg har også kryssa av for kommentarmoderering for kommentarar eldre enn 14 dagar, sidan det oftast er på gamle innlegg det kjem spam. Håpar det var forståeleg:)
  God søndag!

  SvarSlett
 3. Innlegg om BART på bloggen min postet idag ;o)med link til deg! Ha ei fin uke

  SvarSlett
 4. Skikkelig stilige papirdukker...kanskje eg må skrive ut desse og ha med på jobb(jobbar i barnehagen) :) Ha ein fin kveld :)

  SvarSlett
 5. Hello I'm from Mexico and I really like your blog, thanks for these many beautiful downloads, and I follow you too Pinterest, Greetings Ü

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...