26. apr. 2012

BursdagskalendereJeg liker å tro at jeg er ganske organisert. Men kanskje er det bare noe jeg tror, for jeg tar meg selv litt for ofte i å lete etter ting, glemme gjøremål og - ikke minst - surre med datoer for bursdager og andre merkedager!

En runde på nettet forteller meg at jeg nok har undervurdert den gode, gamle bursdagskalenderen. Ikke bare har den høy nyttefaktor - den kan også se skikkelig bra ut på veggen.

Som denne delikate bursdagskalenderen fra Elephantshoe Stationary Studio funnet hos The Pretty Blog:


(litt blog-reklame inni kalenderen tåler vi når noe så utsøkt blir tilbudt oss helt gratis...)

Eller denne herlige fargefesten av en bursdagskalender fra Avie Designs - jeg elsker at illustrasjonene ser ut som de er klippet ut av silkepapir!:


Her er den bursdagskalenderen jeg fant som trolig er nærmest det jeg trenger. Det vil si: Gir meg full oversikt (jeg kan nemlig fint glemme å bytte måneder i månedskalendere). En enkelt og lekkert designet oversiktskalender fra Lemon Squeezy (utskrift minimum A3):Nå har jeg altså ingen unnskyldning for å glemme bursdager lenger (hvis jeg husker å gjøre alvor av å fylle ut kalenderen og henge den opp...).

Faktisk tenker jeg en del på bursdag for tiden! Og når jeg finner tid til å gjøre litt mer enn bare å tenke på det, ser jeg ikke bort ifra at det kommer noe om det her på bloggen... ☺


1 kommentar:

  1. hei kjempe fin bursdags kalender:D liker denne siden utroli godt. lager en del kort og slik selv men har ikke noen blogg enda! på youtube er det ei dame som lager ting av og til hun heter heykayli. hele hennes familie er helt super!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...