16. feb. 2012

Gi en flaske med "WOW"


"Dilemmaet":
Du skal gi et kort sammen med en flaske. Hvor i all verden skal du gjøre av kortet? Teipe det fast? Gi det ved siden av? Kjøpe en vinpose og putte det oppi? Kanskje rett og slett bare droppe det? Hmmm...

Løsningen:
Dette geniale flaskekortet! Jeg lover deg at du scorer høyt hos mottaker på originalitet. Vedkommende har neppe sett noe sånt før. - Jeg hadde ikke sett noe sånt før (og jeg har sett ganske mye som er laget av papir).


Ideen er ikke min (I wish!). Det finnes noe der ute som heter Wineocards, og det er like enkelt som det er genialt - for ikke å si utrolig kult! (Enig?)

Så jeg bare måtte lage min egen variant. De originale kortene er runde og blomsterformede. Av erfaring vet jeg at det er vanskelig å kutte runde former pent uten spesialverktøy, og ekstra vanskelig å få det pent når det skal brettes dobbelt. Derfor valgte jeg en form på flaskekortet som kan klippes eller skjæres langs rette linjer.

Jeg tillater meg å være uforskammet ubeskjeden her et øyeblikk:
Jeg er intet mindre enn strålende fornøyd med resultatet! Nemlig. Og jeg skulle ikke bli veldig forbauset om det kommer flere flaskekort med flere ulike mønster etter hvert...

 Her er link til min pdf med de to flaskekortene som er avbildet.

Trenger du litt veiledning rundt valg av papir og/eller printing, se her. Er det andre forklaringer du savner, bare legg igjen en kommentar, så svarer jeg etter beste evne.

Snart helg, dere. Gå for et "wow"!

...

► Free printable bottle/wine cards (personal use).

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for fine ord fra deg.
  Lån gjerne bilder!

  Kjempetøfft det valentineskortet!!

  god uke

  klem

  SvarSlett
 2. Genialt!
  Flott bukett du fekk av din kjære forresten:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...