17. jan. 2012

Gi det med ♥ i februar

Februar er "alle hjerters måned" med både morsdag (søndag 12.) og Valentinsdag (tirsdag 14.). Det ligger jo i denne bloggens natur at disse anledningene på INGEN MÅTE skal gå upåaktet hen!

Jeg lover dere masse inspirasjon til hvordan dere kan legge litt mer ♥ i årets hyllester til mamma og kjærligheten. Det blir noe for alle, uansett hvor "flink", "kreativ" du er (eller ikke) - også for deg som IKKE har printer.

Følg med, følg med...


I fjor (og muligens året før?) hadde CARE en fantastisk morsdags-kampanje. Man kunne kjøpe et morsdagskort og få med engangs-tatoveringer (bildet) til å sette på seg selv eller barna for å vise sitt varme hjerte for mamma. Tatoveringen kunne også deles digitalt på e-post eller på Facebook.

"(...) Å være mamma er verdens viktigste jobb. Dessverre er den også svært farlig for kvinner mange steder i verden. Hvert minutt dør en kvinne av komplikasjoner i forbindelse med graviditet og fødsel. CARE jobber for at flere barn kan vokse opp med mammaen sin.(...) Gjennom å hylle sin egen mor på morsdagen, kunne man vise sin støtte til alle verdens mødre og skape ettertanke om hvor heldig norske mødre tross alt er."
Jeg håper CARE velger å kjøre den samme kampanjen i år. Det handler om å legge litt ♥ i det - og om å gi det videre. Skulle jeg lykkes med eksperimentet "Gi det videre i 2012", er CARE en kandidat til det gode formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...