5. jan. 2012

Kort sagt: Baby


Å starte denne bloggen har hatt mange likhetstrekk med det å bli mor. Jeg har vært svanger med ideen en stund, forberedt meg litt, vært igjennom noen "rier" - og i løpet av de siste dagene har liksom forløsningen skjedd. Babyen er ute, og nå er det mitt ansvar at den vokser og utvikler seg.

Babyer skjer rett som det er. Både andres og egne. Disse fire enkle kortene (over og under) dekker de fleste baby-relaterte anledninger.


Fire ulike fargekombinasjoner - for noen ganger vet man om det er blått eller rosa, andre ganger vet man ikke helt hvilken farge det er (flere enn meg som husker høygravide Anne-Gro fra "Nissene over skog og hei"..?☺). Kortene er helt uten tekst og med mulighet for personlig tilpasning. En liten hånskrevet hilsen på forsiden gjør seg veldig bra (tips: bruk sort tusjpenn).

Og forresten - hvorfor ikke gi et kort FØR babyen er ute? For eksempel:
* Du hører at noen venter baby - send et gratulasjonskort.
* Kanskje har du selv en babynyhet å dele med andre - si det med et kort!

Under etiketten "Kort sagt" kommer jeg til å samle kort som passer til de vanligste anledningene i livet. Dette er kort du når som helst kan få bruk for, og som du med fordel kan printe ut og ha klare i skuffen til anledningen dukker opp. Kall det "basisgarderoben" til en kortgiver.

Her kan du laste ned pdf-filen med de fire baby-kortene (to A4 sider à to kort).

For best resultat, print på kartong 190 til 240 gram. Printes i 1:1 størrelse (velg "ingen skalering" i utskriftsboksen). Det brettede kortet passer i en standard C6 konvolutt.

2 kommentarer:

  1. Kjempe søte kort. :) Og gratulerer med blogg-baby!

    SvarSlett
  2. Nydelig. Og så fine farge kombinasjoner. Tusen takk!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...