4. nov. 2012

En erkjennelse - An acknowledgement(For english text, scroll down)

Jeg startet året 2012 og denne bloggen med et eksperiment og et mål: Kan jeg, gjennom en blogg om "papirgreier", oppmuntre til å gi litt glede og omtanke i verden? Og kan jeg klare å skape nok trafikk til å få en sponsorinntekt på bloggen som jeg kan gi videre til et godt formål?

Det har vært utrolig morsomt og givende å jobbe med dette, men jeg erkjenner at jeg ikke kommer til å nå målet mitt om bloggsponsor i 2012. Det hadde nok ikke vært umulig, men å få en sponsor ombord forplikter et høyere aktivitetsnivå og et større engasjement enn det jeg er i stand til å levere nå. Det er rett og slett for  mye annet som krever min tid og min energi, og derfor må jeg legge sponsor-målet "på is".

Betyr dette at jeg legger ned bloggen?
Absolutt ikke! Jeg har så mye jeg ønsker å dele og så mange ideer som jeg ønsker å gjennomføre her, og det skal jeg gjøre. Jeg blogger videre i det tempo som forutsetningene til en hver tid tillater.

Har jeg følelsen av at jeg har mislykkes?
Absolutt ikke! Med stort og smått som jeg selv har laget, har antall nedlastinger totalt passert utrolige 50.000! Legger jeg til alt jeg har linket til som andre har laget, er nok tallet mye, mye høyere. Jeg er helt overbevist om at mye av dette har blitt gitt videre og har spredd glede - akkurat slik intensjonen med denne bloggen er.

Tusen takk til alle som har fulgt meg så langt. Jeg håper dere vil følge meg videre.

♥♥♥
Irene

.....

At the very beginning of this year, I startet this blog as an experiment: Can a blog about paper stuff encourage the act of giving and spread some joy and thoughtfulness in the world? ("Gi det videre" means "Pass it on", or "Pay it forward"). I also had a defined goal: If I manage to get good traffic, I will work to find a blog sponsor and donate the income to a good cause. 

It has been extremely fun and rewarding to work with this, but I acknowledge that I am not going to reach my blog sponsor goal 2012. I don't think it would be impossible, but to get a sponsor requires a higher level of activity and a greater commitment than I am able to provide right now. There are simply too many other things that require my time and energy, and therefore I must "freeze" my sponsorship goal.

Does this mean that I closing down this blog?
Absolutely not! I have so much I want to share and so many ideas that I want to see happen in here, and I will make sure they do. I'm blogging on at the pace allowed by circumstances.

Do I have the feeling that I have failed?
Absolutely not! Counting all print projects made by me, the total number of downloads has exceeded incredible 50,000! If I add everything I have linked to made by others​​, the number is much, much higher. I am convinced that much of this has been passed on and has spread joy - just as the intention of this blog is.

Thanks to everyone who followed my blog so far. I hope you will keep following me.

♥♥♥

Irene

10 kommentarer:

 1. Eg kjem absolutt til å følge deg vidare:-)
  Du har ein fin og inspirerandes blogg, Irene! Den appellerer til folk flest, og det trur eg nok også er grunnen til at følgartalet er blitt så stort på denne korte tida. Eg skal iallfall gjere mitt til å spreie vidare gode idéar, og kanskje klarer eg til og med å glede nokon på min vei.....
  Ha ein super søndag!

  SvarSlett
 2. Utrolig fin blog du har. Jeg er fast leser og gleder meg til neste blogåret!!

  Hilsen fra Tyskland
  Suse

  SvarSlett
 3. Kjekk blogg, Irene! Jeg skal i alle fall følge med videre!

  Anne Solveig

  SvarSlett
 4. Selvfølfelig skal jeg følge med videre og jeg vet at jeg har gledet noen på din vei. Takk for en kjempe blogg!

  Paulina

  SvarSlett
 5. Jeg har relativt nylig oppdaget din blogg - og er utrolig takknemlig for at noen andre gidder å gå gjennom og finne morsomme, kreative og rimelige ideer på nettet i tillegg til de flotte tingene du lager selv. Jeg stjeler alt jeg orker og litt til! Bruker mye ideer til hobby på søndagsskolen og hjemme med en 9-åring, en 12-åring og en 15-åring. TUSEN TAKK!!!
  Hege

  SvarSlett
 6. Eg vil absolutt følge deg vidare! Eg har fått augene opp for eit nytt område på nettet, og du har også gitt meg inspirasjon til å lage eigne gratisting i pdf-format. Følg med på facebook.com/spraklekenbravo i adventstida, for då kjem det mykje snadder!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig, Elisabeth. Skal helt klart følge med på FB i adventstida. Spennende! ☺

   Slett
 7. SÅ flott at du fortsetter, jeg er innom med jevne mellomrom, og jeg vil savne deg om du legger ned.
  Og jeg drikker gladelig te av kruset som jeg var så heldig å vinne <3
  Så jeg heier deg videre, og fortsetter å følge 1

  SvarSlett
 8. I am quite a new reader to your blog but I have hat lots of fun reading all you had to offer. And there is soooo much. I love your blog, your ideas, your inspiration and your many tips. I want to say I appreciate it very much and look forward to further readings here. Thank you so much for sharing andI wish you lots of luck with all your plans. I am happy that you will continue to inform us of your ideas and thoughts. Thank you so much. Greetings from Germany

  SvarSlett
 9. Just found your blog, and I love it! Thank you for all the effort that you've put in, and for the beautiful stuff that you make :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...