11. jul. 2012

Skatter til printerenFor english summary, see end of post.

I dag har jeg intet mindre enn en skattekiste å vise dere! The Handmade Home er et nettsted med mye hjem og interiør, men også krydret med aldeles fantastiske, solfylte retro-inspirerte illustrasjoner som du laster du ned gratis og printer til den bruk du måtte ønske - som kort, kjøleskapskunst, innrammet på veggen eller påstrøket noe (t-skjorter, puter eller annet). Motivene er mange og forskjellige, de fleste er i serier, og felles for de alle er at de er aaaldeles fantastiske! 

Velg mellom biler, campingvogner, luftballonger, pinwheelskjoler, retro-apparater, fuglebur, kjøkkenillustrasjoner, babyrom-illustrasjoner, bokstaver,
tall, kameraer...


... for bare å nevne noe... Det finnes nemlig enda mer!! 

Skattene ligger både her og der, så du bør ha litt tid å avse hvis du først starter rundturen i The Homemade Home. De mest komplette oversiktene jeg har funnet er denne siden og den som lister alle pdf-filene for nedlasting (her). 

Sørg for å ha rikelig med blekk i fargeprinteren - det blir nemlig ikke enkelt å velge! ☺


....

If you appreciate sunny, happy, free printable retro style illustrations, here's a true treasure chest for you: The Handmade Home. Make lovely cards, cool shirts or pillows (with iron-on transfer) or make your home personal with some truly amazing free arts. Fill up your printer with ink and choose your favorites from a wide range of motifs:

Carscampersairballoonspinwheelsdressesvintage fan/phone/record player, bird cageskitchen artnursery artletters
numbers, cameras... and more!!! See this page or the complete list of pdf freebies (here).

Enjoy! ☺


3 kommentarer:

 1. Super link! Takk for at du deler. Første mann ut i printern blir tallene.
  Et lite spørsmål: Har du noen gang kommet over alfabetkort på norsk? Jeg finner flere varianter på engelsk og fransk på nettet, men har aldri funnet noen på norsk. Ungene holder på å lære seg å lese...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Therese Marie!

   God start - tallene er kjempefine! :-) Nei, jeg har ikke kommet over gratis alfabetkort på norsk, dessverre. Men en dame som heter Tone har noen fine som kan kjøpes på Epla (butikken er riktignok sommerstengt akkurat nå). Her er link til et innlegg på bloggen hennes: http://tonesunivers.blogspot.no/2010/01/flotte-alfabetkort-fra-2k-design.html .

   Ha en fortsatt fin sommer! :-)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...